TOKO TAI CHEUNG LISSE

TOKO TAI CHEUNG LISSE lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 125 beoordelingen
1 mei 2021 om 19:10 Ben normaal erg te spreken, maar dit keer toch niet. Ik werd gebeld dat bepaalde gerechten niet meer op voorraad waren (prima, geen probleem). Echter, eten werd na 90 minuten bezorgd, opzich ook nog geen probleem maar incompleet en verkeerde gerechten.
26 apr 2021 om 20:04 Heerlijk gegeten. Aanrader! Met 4 personen twee rijsttafels besteld zodat we bijna alle gerechten konden proeven. Top!
20 apr 2021 om 8:50 het was een heerlijke diner voor de verjaardag van mijn man
10 apr 2021 om 19:25 Heerlijk eten, smaken zijn goed ingetrokken. Alles warm geleverd. Goede variatie om menu's samen te stellen. Sommige producten in iets te veel olie. Maar zeker voor herhaling vatbaar.
10 mrt 2021 om 21:05 Eten was heel vies, niet vers en waterig. Ik snap niet de hoge beoordelingen van mensen. Normaal set ik nooit mijn reactie op maar deze was gewoon te smerig.
3 mrt 2021 om 20:07 Praktisch op de afgesproken tijd bezorgd. Watm
2 mrt 2021 om 20:09 Eten was heerlijk en bezorging op de afgesproken tijd..
11 feb 2021 om 19:36 Heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar!!
10 feb 2021 om 20:31 Eten was oprecht niet te vreten, het smaakte nergens naar, dat dit nog in 2021 verkocht kan worden.. geen woorden.
28 jan 2021 om 4:47 Leek wel een opwarm maaltijd
30 dec 2020 om 19:02 Super lekker en niet te duur! Zeker een aanrader